Co o X-OVEN říkají naši šéfkuchaři?
„Pec na dřevěné uhlí X-OVEN je úžasně multifunkční. Dělá se mi s ní skvěle. Pec je sofistikovaná, aniž by k tomu potřebovala elektronické nastavování. Vše je vždy pod kontrolou. Oceňuji i možnost využítí zbytkového tepla v rámci nočního provozu. Intenzivní žár funguje efektem 3 D tepla. X-OVEN upřipraví velmi rychle v podstatě každou surovinu. Zároveň se udrží přirozená textura, barva a k tomu získá autentickou chuť kouře i otisk opálené mřížky. Osobně miluji přípravu zeleniny, která získá křupavost.“
Tomáš Vávra, X-OVEN Chef a kuchař Field
„Chtěli jsme se vrátit ke kořenům, k ohni, a s pomocí X-OVEN jsme to měli o dost lehčí! Skvělé zpracování, funkčnost, design, prostě neskutečný produkt, který funguje a klienti to ocení. Chuť pokrmů je opravdu nezapomenutelná!“.
Václav Šindelář, šéfkuchař Restaurant Blue Lipno
„Naše burgery připravujeme v peci X-OVEN, která prostě nemá chybu. Připravované maso v ní dostane tu pravou nezaměnitelnou chuť a vůni dřevěného uhlí. Výsledek je famózní!“
Zdeněk Střížek, šéfkuchař a majitel burgrárny Bejzment
„Je to nejlepší co na trhu existuje. Abychom mohli vytvářet exkluzivní pokrmy z nejkvalitnějších surovin, potřebujeme se spolehnout i na technologie. Proto jsme si vybrali X-OVEN. K tomu se s ní pracuje velmi spolehlivě a jednoduše. Je to parťák, který nám každý den pomáhá připravovat lahodná italská jídla a co hostům nejvíce chutná? Stařené maso nejvyšší kvality, které používáme na steaky. Hodně si také pochvalují ryby nebo mořské plody.“
Lukáš Sedláček, šéfkuchař La Bottega Linka
X-OVEN LIVE
X-OVEN je pravidelně hlavním grilovacím partnerem největší burgerové akce roku Jack Daniel’s presents Burgerfest. Nechte se vést vůní masa a dřevěného uhlí a přijďte se podívat na již 9. ročník v září 2020. Sledujte aktuální informace přes facebook nebo www stránky Burgerfestu.
X-OVEN můžete také vidět na dalších akcích v rámci celého roku, anebo si rovnou domluvit schůzku v showroomu Premium Gastro na tel: 800 101 111, kde vám vše vysvětlíme a předvedeme.